Jag skall måla hela världen...

Förutom att baka kanelbullar så har jag sprayat massa saker, det är så mycket roligare än att måla, går snabbt och man kan spraya alla olika material. Jag har fått för mig att jag vill byta färg på varenda liten pinal hemma. Har spyat allt från stolar och lampor till vaser. Randigt har en del grejer blivit, det var ju jättekul och fint, så helt plötsligt är allt man äger randigt... ja ja, som sagt, jag vet att jag är galen.
Kökstolarna har fått ny färg och fin vaxduk från Greengate, gav upp att ha vanligt tyg på, det funkar inte med tre sölungar och en ännu söligare mamma. Tyvärr så tog sprayfärgen slut så tre av sex stolar är färdiga. Tänkte att jag skulle passa på att beställa hem en pastellig gul till två av solarna, är väldigt inne på gul just nu, har kommit på att det är skitsnyggt!
Jag använder Montana Gold, har besällt från Highlights.se och skapamer.se. Har även sprayat om en del grejer i Liams rum, kommer att lägga upp bilder på alla barnens rum senare.
En kristallkrona ha gått från tråkig stålgrå till fabulös koppar! :D Fy f*n va det var jobbigt att pilla av alla prismor och sen när den var sprayad och hade torkat så var det ännu jobbigare att sätta tillbaka dem, blev inte helt bra, den råkade bli lite sne, orkade dock inte hålla på att flytta dem efter att jag hängt upp lampan igen. Får se om jag orkar göra det någon annan dag...

Nej en My Little Pony har inte spytt i mitt kök, det skall vara så!

Jag hade tänkt att jag skulle fixat massvis hemma denna veckan, har dock inte fått gjort så jättemycket. Bakade kanelbullar en av dagarna för att min lillebror tjatat hål i huvudet på mig om det, han blev glad.
Min fina ljusturkosa köksassistent från Kitchenaid, älskar den! Kan vara den bästa investeringen jag gjort. Den är inte bara frickin fabulous, den är väldigt bra också! ;)
Mitt kök, eller en del av det. Jag är helt tokig i pasteller, speciellt rosa, mint och turkos. I mitt kök är det rosa väggar och schackrutigt kakel i vitt och turkost (turkos kakeldekor från Lagerhaus) och turkosa porslinsknoppar (också från lagerhaus). Köksluckorna var väldigt slitna och hade jättefula trähandtag innan, jag har spacklat igen det ena hålet och målat om. Jag hoppas att min hyresvärd inte har något emot det... ^^
I den fina rymliga kannan (Från Ib Laursen) står alla mina söta slickepottar, ca en miljon stycken, ja jag vet att jag är galen (från Danska RICE, Bagaren och kocken mm). Min rosa blender (Kitchenaid) är en storfavorit också, borde göra fler nyttiga smoothies i den dock, blir oftare onyttiga bakverk i assistenten... (Sladden till den turkosa assistenten var inte guldig från början, den var svart, har dekorerat den med guldig tejp från lagerhaus)
Jag gillar att ha massvis med prylar framme, det är mestadels bruksföremål som jag använder som pynt i köket. Tycker att det är tråkigt att ställa in alla färglada fina saker i skåp. Jag samlar på porslin, mina favoriter är Greengate, Pip studio, Miss Etoile och ib Laursen. På denna bilden så ser man lite assietter mm i tallrikshyllan från Greengate och Pip studio. 
Kakfat kan man inte ha för ånga av, eller? ;)
Har länge varit sugen på en pastellfärgad bullig radio från Roberts radio, men inte känt att jag var så sugen på att lägga 2000 kr på det... Hittade denna radion på Clas Ohlson för 399 kr. Den får duga, så långe iaf.;)
 

Less is more är inte mitt motto

Idag kom Expressens Leva&Bo ut och mitt hem är veckans läsarhem. Väldigt roligt, är nöjd med bilderna som de valde att ha med (fanns dock en finare på mitt vardagsrum där det inte stod ett urdrucket glas och en fjärrkontrol på bordet ;), vår nya superfina blommiga tapet är dock med så det gör inget) och rubriken :D
Det är en liten bild på barnen och mig också, när de frågade efter en bild på hela familjen så upptäkte jag att vi inte hade någon som var någolunda nytagen. Så det fick bli en familljeselfie. Vi tog väl ca hundra bilder, varaav precis noll bilder blev bra, det var alltid någon som blundade eller hade en kostig min (och jag såg ut som ett lik brevid tre solkyssta barn, prövade att släcka taklampan precis ovanför oss och då såg jag inte likblek ut utan lite mer lilablå, yay smurf :/) Valde tillslut den som var bäst, bara Noel som är längst fram som inte blev superbra, ser faktiskt knappt ut som Noel... Men men, allas selfietålamod var slut så den fick duga.