Lite random ba

Hade kalas för två av mina kottar, storebror och pappa häromsistens. När man är en stor familj, som vi är, så känns det som väldigt få om en av familjerna i familjen inte kommer. Storasyster med respektive och en av hennes kottar kunde inte komma så vi blev bara 17 st på kalas. Behövde inte ens lägga i iläggsskiva i matsalsbordet.
Eller köksbordet...
 
Bakade chocolate chip cookies igen, för dom är så himlans asgoda! Var lite stressad med att hinna klart så jag la inte ner varken tid eller energi på att de skulle bli snygga. Istället för runda är de lite fyrkantiga, pga har knött på plåt. Är ju lika smaskiga ändå.
Tårtan är två chokladbottnar delade på två med hallonfyllning (mosade hallon med vispad grädde och lite socker). Detta är min favorittårta så den har jag gjort till de senaste kalasen. Har alltid olika topping dock. Denna gången var det vispad grädde med smält choklad i, typ chokladmousse. Jag hade en öppnad förpackning med marsipan i kylen som behövde användas, så det slängde jag på också. Det var lite over the top, blev lite väl mastigt. Eller snarare to much! Gillade chokladmousse på iaf 😋
 
Nästa kalas blir det en annan tårta. Vill ju inte tröttna på denna!
Nog om kalas.
 
Såg ett superfint kuddfodral på H&M home med guldiga lotusblommor, kunde inte låta bli att klicka hem det. Har tänkt att jag inte skall köpa nya kuddfodral, pga har VÄLDIGT många. Har kikat på detta innan men då var det slut, så min motivering, till mig själv, var att "man får ju passa på när det är inne igen". Fan. Nu ska jag inte köpa fler. På ett tag...
Just look at it! Det kan man ju inte klara sig utan.
 
 
Lite bildspam ☺️
 
 
 
Fick dessa fina rosor av lillasyster. 
 
 
 
 
Verkligen helt fantastiska! Ibland har man (Emma) tur med rosor.
 
Den 11 juni släpps nästa nummer av Family Living, det får ni se till att köpa för då är vi med! 😉 Ska bli väldigt kul att se och läsa. Är lite nervös också. Köket och vardagsrummet ser väldigt annorlunda ut nu, de bilderna togs i november. Har hänt en del sedan dess.
Det är en infälld bild från vårt kök på sista sidan av detta numret. Bara det... 😁

Massa färg & massa födelsedagsbarn

Har äntligen blivit klar med köksmöblerna. Ett litet tips om ni tänker måla pinnstolar, GÖR DET INTE! Om ni ändå känner att ni vill göra det så spraymåla! Majgaad vad jobbigt och tidskrävande det var. Speciellt för en otålig jäkel som mig. Snabbt som satan skall det helst gå.
Nu är det gjort iaf och jag är nuuujd med resultat.
Två nyanser mint, lila och gul blev det. Hade inte bestämt helt hundra vilka färger jag skulle använda och i vilka kombos. Körde på lite återhållsam palett (enligt mig, kunde blivit mycket mer färgsprakande), kände att resultatet kunde bli beyond bananas till alla färger och prylar runt om annars.
Lila + mint = fab!
 
 
Idag fyller Noel 9 år, helt sjukt va tiden går fort och jäklar va oung jag kände mig nu när jag använde mig av en classic tantfras 😳
Han fick ett paket och en skattkarta på sängen, så fick han leta reda på resterande paket ➖➖➖➖➖✖️🎁
Extremt snygg och utförlig karta... 😬
Lite födelsedagsfika, dock inte vid de nymålade möblerna, de får torka någon dag till. Är annars väldigt bra på att använda möbler för tidigt. Är inte så gamal att jag inte kan lära mig av mina misstag iaf 😄👍
I torsdags så fyllde Jamie 12 år.
Här sitter han och väntar på födelsedagspizza.
Lite födelsedagsfika blev det såklart också.
Det är många som är födda i april i vår familj så det blir gemensamt kalas för Noel, Jamie, morbror och morfar till helgen.
 
Fick hem lite grejer från Rice i veckan, eller fick och fick, har fått betala för det... Väldigt somriga fina saker iaf.
Känner att jag är redo för fika i solen nu! Skulle väl rent tekniskt kunna fika i solen när den kikar fram nu också, men tycker att det är lite för kallt asså. Plus att jag inte har fixat klart på baksidan, ser ut som en målarverkstad där. Har börjat spraya lite av utemöblerna och bordet har jag använt när jag har sprayat andra saker, det är väldigt färgglatt fast på ett osnyggt sätt. Måste fixas.