Stay gold

Inredningstrenden med detaljer i guld, koppar och mässing är verkligen fantastisk. Jag älskar guld och glitter, annars är det oftast bara aktuellt runt jul och nyår. Härligt med lite bling bling i heminredning året om. Eftersom utbudet har varit så stort i alla butiker så har jag inte kunnat låta bli att köpa på mig en del...
 
I vardagsrummet har jag, förutom ny fin matta, kuddar med paljetter, denna i koppar...
Denna i guld och tofsarna på de avlånga kuddarna går också i guld. Ljus och ljusstakar i olika metaller finns det hur mycket som helst av, får verkligen lägga band på mig själv för att inte köpa alla jag ser.
Älskar verkligen denna från H&M, önskar att jag hade köpt den i det andra mönstret som fanns också, nu är de slutsålda. Kan dock komma in igen...
I mean, just look at it!
 
 
Barnens toalett har fått detaljer i koppar till grått, turkost och mintgrönt. Köpte en superfint duschdraperi från Lagerhaus som jag utgick från när jag valde handdukar och pynt.
Hyllan sprayade jag i Montana Golds Melachite light, passade perfekt till.
Hittade badlakan och handdukar från Hemtex serie Living som var jättefina till. Verkligen superskön kvalité på dem också. Den lilla mönstrade handduken är från IKEA.
Hittade denna figur och gamla ljuskoppar i gömmorna som sprayades i koppar och guld.
Dessa fina flaskor, trådkorgen i koppar och spegeln är också från lagerhaus.
Så snygga!
Fin dörrkrok i koppar från lagerhaus. Alltså, lagerhaus, hur mycket fint har inte dem eller!?!
 
 
 
Min toalett går i vitt, ljusrosa och guld.
Lägenhetstoaletter är ju inte superroliga, man får göra vad man kan för att få dem lite stylish. Har handdukar från Hemtex Living serie här också, fast i ljusrosa. Såklart. 
Skåpet är ett ommålat IKEAskåp. Kakfatet i mässing är från H&M.
Glashyllplan från IKEA som har fått guldiga fästen och guldkant, för att matcha tvålpump (med handkräm i), tandborstmuggen (med sminkpenslar i) och glasburk, med sina fina gulddetaljer, från H&M.
Perfekt sminkförvaring från IKEA som står på en marmorklädd skiva på badkaret. Innan jag köpte den (för 149kr!) så låg mitt smink i massa sminkväskor. Svårt att hitta och ha någon ordning.
Min dörrkrok från Lagerhaus är självklart i guld. Handukshängarna med rosetter är från H&M och var i stark rosa och turkos från början, sprayade dem i ljusrosa och guld. Allt måste ju matcha ;)
Det är kul att ha två toaletter som man kan inreda olika. 

Kommentera här: